Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016



Ιωάννης Ιασ. Βελέντζας
Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

 

Μετά από 10 χρόνια συνδικαλιστικής περιήγησης, 20 χρόνια γάμου και 25 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας, κατέληξα να ντύνομαι στη "μπουτίκ μπαμπάς-μαμά" και να τρώω στο "μάρκετ πεθερός-πεθερά"!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΡΩΩ! (Γουάι φαί)

Φίλοι μου,
σήμερα αποφάσισα να βοηθήσω συμβουλευτικά την κυβέρνησή μας και τον Αλέξη μας, αφού κάτι τέτοιο δεν βλέπω να γίνεται από τον σύμβουλο Κουτσονίκα και … εν τούτω νίκα!
Τα ποσοστά έχουν πάρει την κατιούσα, ανάπτυξη δεν φαίνεται στον ορίζοντα, τα φουγάρα της Θεοδώρας Τζάκρη δεν μπήκανε σε λειτουργία, στα μπαρμπέρικα θα μειωθεί η πελατεία αφού πλέον δεν είναι υπουργός η Θεοδώρα, για να ταχτοποιεί καθημερινά τις τρίχες κατσαρές!..

Αγαπητέ, πρόεδρε Αλέξη, το ξέρω ότι σου είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να υλοποιήσεις την πρόταση Σαμαρά, όχι του Τρύφωνα, για γουάι φάι.
Θα πεις ότι δεν υλοποιήθηκε από τον Αντώνη, λόγω της γκαντεμιάς που φέρνει στο κόμμα ο Μητσοτάκης, η οποία δημιούργησε βραχυκύκλωμα.

Θα μας θυμίσεις ότι η σύζυγός σου, είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός (και καθηγήτρια!), οπότε θα βοηθήσει δωρεάν για την επίλυση των προβλημάτων και έτσι θα αποκτήσει όλη η χώρα γουάι φάι!
Να είσαι σίγουρος ότι με αυτές τις δύο λεξούλες τα ποσοστά σου θα ανέβουν, αφού οι ηλικιωμένοι πλέον δεν θα πληρώνουν για φάρμακα.
Θα βλέπουν με τη βοήθεια του γουάι φάι, τα φάρμακα στο internet και θα γιατρεύονται αυτόματα!
Επίσης όλοι οι "μπαμπόγεροι" θα πίνουν νερό στο όνομά σου, αφού θα μπορούνε να έχουν στο "πιάτο" τους, τη Μόνικα, τη γυναίκα των ονείρων τους!
Επίσης, με την συγκεκριμένη πρόταση θα μειωθεί και η ανεργία. Οι άνεργοι θα αισθάνονται καλύτερα αφού μέσω internet, θα διαβάζουν χιλιάδες αγγελίες και θα νομίζουν ότι δουλεύουν. Προβλέπεται μάλιστα να μην προλαβαίνουν καν να διαβάζουν όλες τις αγγελίες.
Επιτέλους θα ξεκινήσει η ανάκαμψη και το σαξές στόρυ.

Προσοχή όμως Αλέξη.
Επειδή τα αγγλικά σου είναι … κάπως, η συγκεκριμένη πρόταση απαιτεί μεγάλη προσοχή στην προφορά, διότι εάν δεν δώσεις εντολή για γουάι φάι, αλλά πεις γουάι φαί (γιατί να τρως!), τότε θα υπάρξουν προβλήματα, αφού ο νέος, ο ηλικιωμένος, ο λεπτός, ο χονδρός, … θα πηγαίνει στην οικία του και θα ακούει τη σύζυγο να λέει ότι δεν μαγείρεψε, διότι υπάρχει η εντολή Αλέξη, γουάι φαί, γιατί να φας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου