Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016



Ανοικτή επιστολή στην τοπική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ




Αληθεύει ότι πάτωσαν τα τοπικά στελέχη;   
   Μου μετέφεραν και είχαν δίκιο. Στο τελευταίο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ από την Ημαθία υπήρξαν πλέον των τριάντα συμμετοχών. Θεωρώ ότι οι συμμετέχοντες είναι "ψημένα"  στελέχη, με άποψη για την πολιτική κατάσταση και αριστερές ευαισθησίες, που δοκιμάζονται με την εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών. Θεωρώ , παραδείγματος χάριν, αδιανόητο μια αριστερή της πολιτικής διαδρομής της Γραμματέως κυρίας Σαράντη Βαρβάρας,...
η οποία να σημειώσουμε ότι τιμά τον κλάδο των εκπαιδευτικών  με την συμμετοχή της και την άοκνη προσφορά ως αιρετός, θεωρώ αδιανόητο να μην κατέθεσε τους πολλαπλούς προβληματισμούς της για την ασκούμενη πολιτική, στην κορυφαία για αριστερά συνεδριακή διαδικασία.
 Θα ήταν χαρά μας να δημοσιεύσουμε και να προβληματιστούμε από τις πολιτικές ανησυχίες της Γραμματέως και φυσικά ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε και την απεικόνιση σε ψήφους της πολιτικής της παρέμβασης.
  Αναφορικά με έναν αριθμό ψήφων που κυκλοφορεί ανεπίσημα ότι έλαβε ( κακοήθεις μιλούν για 15 ψήφους!!!!) εκτός του ότι το θεωρούμε απίθανο, μία ερμηνεία μπορούμε να δώσουμε, να μην μπόρεσαν οι σύνεδροι να αντιληφθούν το εύρος της σκέψης ή οι γνωστοί μηχανισμοί  να εμπόδισαν με τα γνωστά τερτίπια την πολιτική της παρέμβαση...

  Θα μπορούσατε  λοιπόν για ενημέρωση των πνευματικών ανθρώπων που κατά κανόνα μελετούν σε βάθος τέτοιες τοποθετήσεις  να μας αποστείλετε μαζί με τα τετριμμένα mails , τις τοποθετήσεις των συντρόφων και τις ψήφους που έλαβε έκαστος?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου