Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Δήμαρχε η Γενική Γραμματέας του Δήμου φέρεται να εκφράζει την παρακάτω άποψη. Αν είναι αληθές , το προσυπογράφετε;






Αφροδίτη Καλαϊτζή, Γενική Γραμματέας του Δήμου Της Νάουσας


"Εκεί στη Βέροια ενοχλούνται που η πόλη τους δεν έχει όραμα και εδώ στη Νάουσα είναι το όραμα που ενοχλεί τα μέγιστα..."

   
 Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται περί χακαρίσματος, διότι στοιχειώδης ευγένεια και γνώση,  θα έλεγε ότι οι Γενικοί Γραμματείς πληρώνονται από την Ελληνική πολιτεία για να βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων των πολιτών των Δήμων στους οποίους πρασελήφθησαν. Δεν πληρώνονται για εξυπνακισμούς χαμηλής ποιότητας, πολύ δε περισσότερο δεν πληρώνονται για να καλλιεργήσουν κλίμα αντιπαράθεσης μεταξύ όμορων αυτοδιοικητικών χώρων. 

 Σε κάθε περίπτωση , αναμένουμε , είτε την διορθωτική δήλωση της Γραμματέως , είτε την τοποθέτηση του Δημάρχου.

 Θα επανέλθουμε.

2 σχόλια:

  1. Υπάρχει άραγε, μια περιρρέουσα εντύπωση, ότι Δήμαρχοι της Ημαθίας, έχουν δώσει άλλο ... αέρα (και όχι μόνο), στις γραμματικές τους και στις φαρισαίες τους ή κάνω λάθος;
    Εάν η απάντηση είναι "ναι", τότε ο Δήμος Βέροιας, όντως δείχνει να είναι πολύ πίσω...
    Δεν νομίζετε;
    ΑΡΧΟΝΤΟΡΕΜΠΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνετε πως οι Δήμαρχοι Νάουσας, και Αλεξάνδρειας έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια. Καλά . Πρέπει να καταλάβουν πως αυτοί είναι οι Δήμαρχοι Ψηφισμένοι από τους πολίτες και όχι οι συνεργάτες τους που οι δημότες τους πληρώνουν και για αυτό θα πρέπει να ξέρουν μέχρι που μπορούν να φτάνουν με αυτά που λένε και με αυτά που γράφουν. Διαφορετικά τους κόβουμε τα πόδια που είπε και ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας. Τους συνεργάτες, όχι τους δημοτικούς συμβούλους. Να συνεννοούμαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή