Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Διευκρίνιση. Γράφει ο Νικος Λιολιόπουλος "Επειδή υπήρξε απόπειρα να ερμηνευτεί ένα αμιγώς πολιτικό σχόλιο που έκανα σε ανάρτηση αυτού του ιστολογίου, σε παρέμβαση επί προσωπικών θεμάτων της συμβούλου του Δημάρχου Αλεξάνδρειας κας Κωταίδου, δηλώνω για μια ακόμη φορά ότι οι αναφορές μου αφορούν την λειτουργία του Δήμου και την όποια επίδραση της κας Κωταίδου επί αυτής και τίποτε πέραν αυτού. ..
Εδώ και πολλά χρόνια που αρθρογραφώ και σχολιάζω ως απλός πολίτης και όχι ως δημοσιογράφος, ουδέποτε σχολίασα προσωπικά θέματα. Τα εκατοντάδες κείμενα μου που βρίσκονται στο ιστολόγιό μου και σε σχεδόν όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα του νομού, το αποδεικνύουν. Ως εκ τούτου το τελευταίο πράγμα που θα επέτρεπα τον εαυτό μου, είναι ο σχολιασμός προσωπικών δεδομένων συμπολιτών μου, πόσο μάλλον όταν τους ίδιους ούτε καν γνωρίζω. Αντίθετα θα επιμείνω στον καθαρό πολιτικό σχολιασμό, που θεωρώ ότι έχω δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να κάνω, ως ενεργός πολίτης του τόπου αυτού. Αν το σχόλιο μου, που αφορούσε την άποψη μου για το κατά πόσο έχει δικαίωμα ή όχι μια ειδική συνεργάτης δήμαρχου να συμμετέχει με τον ρόλο αυτό στον δημόσιο διάλογο, παρά την πρόθεση μου έχει εκληφθεί ως υποτιμητικό και μειωτικό για τον χαρακτήρα της, ζητώ δημόσια συγγνώμη.

8 σχόλια:

  1. Εγώ διαβάζοντας το προηγούμενο άρθρο του κ Λιολιόπουλου, δεν κατάλαβα προσωπικούς χαρακτιρισμούς, αλλά πολιτικές θέσεις. Όμως γιατί έχει δικαίωμα η ειδική συνεργάτης του Δημάρχου να σχολιάζει τις θέσεις δημοτικών συμβούλων και μερίδας του τύπου, και δεν έχει δικαίωμα ένας πολίτης να κάνει σχολιασμό τις δικές τις απόψεις? Άλλωστε όπως είπε σε δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος η συνεργάτης του απάντησε ως απλός πολίτης από το σπίτι τις!! Αλλά μόνο από το σπίτι τις απαντά η συνεργάτης του Δημάρχου? Μήπως και από το Mail του Δήμου? Λέω μήπως!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Χάρη.
    Δυο μήνες ζωή το ιστολόγιό σου και ήδη έπεσε η πρώτη μήνυση ή αγωγή δεν ξέρω ακριβώς αλλά λίγη σημασία έχει. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο γνωστός γραφικός Λιολιόπουλος θα κληθεί να απολογηθεί στο δικαστήριο για τα όσα περισπούδαστα έγραψε και τα ακούει στο καφενείο.
    Οι μαγκιές πληρώνονται αγαπητέ Χάρη και ο Λιολιόπουλος εκτός από αυτό που είναι και φαίνεται είναι και φτωχός και θα πρέπει να τον δανείσουν οι φίλοι του γιατί όπως είναι γνωστό τα δικαστήρια είναι ακριβή υπόθεση.
    Γέλιο θα έχει να του ρίξει και καμιά μήνυση ή αγωγή και ο Γιαννάκης και να δέσει το γλυκό και τότε θα πει τον δεσπότη παναγιώτη. Όχι ΓΚΥΡΙΝΗ πάντως.
    Ο ΡΕΜΠΕΤΗΣ (σκέτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι άδικος.Ο Λιολιόπουλος όλα μπορεί να τα έχει αλλά χυδαίος σε προσωπικό επίπεδο δεν υπήρξε ποτέ. Θεωρώ την υπόθεση λήξασα μετά τις διευκρινίσεις, αλλιώς θα θεωρήσω ότι επιχειρείται η πολιτική φίμωση ενός πολίτη, και φυσικά όπως υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα της συμβούλου του Δημάρχου να έχει άποψη, ισχύει και για τον κ Λιολιόπουλο το ίδιο. Απορία, έχασες την ΑΡΧΟΝΤΙΑ????

      Διαγραφή
    2. Επανέρχομαι γιατί πρέπει. Η υπόθεση όπως μαθαίνω δεν είναι λήξασα αλλά έχει πολύ δρόμο. Δεν είπα ότι είναι χυδαίος ο Λιολιόπουλος. Άλλο είπα. Είπα ότι είναι γραφικός και αυτό δεν είναι κακό αλλά βασικό κριτήριο αν πρέπει κανείς να τον παίρνει σοβαρά.
      Δεν είπα ότι πρέπει να φιμωθεί. Απεναντίας, να συνεχίσει να γράφει ανοησίες για να έχει μέτρο σύγκρισης ο κόσμος και να αναγνωρίζει τα σοβαρά. Χωρίς την αντίθεση δεν θα υπήρχε διαφορά και η ομοιομορφία καθώς γνωρίζεις αγαπητέ είναι πνιγηρή.
      Ο ΡΕΜΠΕΤΗΣ (σκέτο)

      Διαγραφή
    3. Εγω θα δικαιωθω. Για εσενα αμφιβαλω.

      Διαγραφή
  3. Απάντηση στον ανώνυμο 2: 30 Φίλε, μόνο ρεμπέτης δεν είσαι!! Άλλαξε το ψευδώνυμο και μην προσβάλεις τους ρεμπέτηδες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να δούμε τώρα, ποιος θα πει τον Δεσπότη Παναγιώτη, ο Λιολιόπουλος, η ο Γιαννάκης ? Για να δούμε πως θα δέσει τώρα το γλυκό? Ας δούμε επίσης μήπως φεύγουν και από την υπηρεσία του Δήμου Mail θρασύτατα προς μερίδα ηλεκτρονικού τύπου? Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!! Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους μου σταθηκαν αυτες τις μερες σε προσωπικο-αλλα οχι μονο, επιπεδο και ιδιαιτερα εσενα Χαρη. Δεν θα επιστρεψω στο ζητημα ακομη και αν προκληθω. Εχω αλλα πραγματα στο μυαλο μου αυτο τον καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή