Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΝΟΔΕ Ημαθίας. Τρέμουν τον ίσκιο τους...




  Έχει παρέλθει χρόνος αρκετός από την ημέρα που δημοσιεύσαμε τις νόμιμες, αλλά αμφιβόλου "ηθικής" αγωγές στελεχών του πολιτικού συστήματος. Υπενθυμίζουμε ότι 117 πρώην βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, διεκδικούν αναδρομικά ποσά που τους "οφείλει" η Ελληνική πολιτεία για το προσφερόμενο έργο τους ύψους και ηθική βλάβη έως και 100.000 ευρώ....
Φυσικά να υπενθυμίσουμε ακόμη ότι οι ανωτέρω εθνοπατέρες, είναι μεταξύ αυτών που έφεραν την χώρα στην σημερινή της κατάντια, να αδυνατεί να πληρώσει ακόμη και  υλικά νοσοκομείων. Μεταξύ αυτών που διεκδικούν νομίμως και  ο κ. Φωτιάδης Ηλίας, πρώην βουλευτής της ΝΔ.

 
Αξιοπερίεργο είναι ότι το κόμμα αυτό, ενώ ευαγγελίζεται την ανανέωση προσώπων και ιδεών, σε κάθε συγκέντρωση που έχει, στην πρώτη γραμμή των σημαντικών στελεχών βρίσκεται ο πρώην βουλευτής κ. Φωτιάδης.

  Ρωτάμε λοιπόν 
  Αν  το θέμα τους έχει απασχολήσει και ποια ήταν η απόφαση που πήραν.
  Αν ο κ Φωτιάδης εξακολουθεί να είναι μεταξύ των στελεχών της παράταξης της ΝΔ στην Ημαθία.
  Αν νιώθουν τον μέσο πολίτη να αδυνατεί να πληρώσει τις ανελαστικές δαπάνες και τα πολιτικά της στελέχη να διεκδικούν  μυθώδη για τα σημερινά δεδομένα ποσά, βάσει νόμων που εν πολλοίς τα ίδια αυτά στελέχη  ψήφισαν και τι έχουν να του απαντήσουν.
  Αν θεωρούν ότι ένα κόμμα του αύριο μπορεί να στηριχθεί σε στελέχη αυτών των αντιλήψεων περί απαιτήσεων από την "πολυαγαπημένη μας" κατά τα λοιπά πατρίδα κατά την προσφιλή τους ορολογία.
  Έχουν ενημερωθεί τα κεντρικά για το θέμα και αν ναι ποια η θέση.
  Υπάρχει θέση σκιώδους  υπουργού "ηθικής και δεοντολογίας" και μήπως θα έπρεπε να δημιουργηθεί; Πρόσωπα υπάρχουν...'Έτσι θα αποδεικνύατε και το φρέσκο των ιδεών....



Κάποιες ώρες έχουν απαιτήσεις μεγαλύτερες από τις συνήθεις. Αν δεν μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, θα προσφέρατε τα μέγιστα με την παραίτησή σας.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου