Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016



Την Παρασκευή 4/11/2016 στις 8,30 το βράδυ στην Εγνατία τηλεόραση και στην εκπομπή "θέσεις".

 Ο Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης , απαντά στις ερωτήσεις του Χάρη Καφτεράνη  για την πολιτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ, για την στρατηγική συμμαχιών και για το νέο ξεκίνημα ανασύστασης του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου. Μια συνέντευξη που αξίζει να την παρακολουθήσετε.

Παρασκευή 4/11/2016 στις 8.30 το βράδυ στην egnatia tv.





2 σχόλια:

  1. Χάρη…
    Λίγο μετά την αξιοσημείωτη συνέντευξη που «πήρατε» με την ιερόδουλη Νατάσα, μας ανακοινώνετε ότι θα «πάρετε» και μια συνέντευξη με Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής κόμματος «εξουσίας». Ελπίζουμε να είναι το ίδιο «μετρήσιμη».
    Συλλογιέμαι όμως το εξής:
    Θα είχε ενδιαφέρον, εάν θα διαθέτατε χρόνο και διάθεση (βεβαίως), να μας παρουσιάσετε και κάποια συγκριτικά στοιχεία (κατά την άποψή σας), σε σχέση με ενδεχόμενους κοινούς τόπους ή μη, όπως και τυχόν άλλες συσχετιζόμενες «αναφορές» (κατά παραβολή), μεταξύ μιας συνεντεύξεως ιερόδουλης και μιας συνεντεύξεως πολιτικού.
    Ενδεχομένως να θιχθεί η ιερόδουλη (που θα τη «βάλουμε» στο ίδιο καζάνι), διακρίνω όμως στη Νατάσα, επαρκή στοιχεία κατανόησης.
    Μη το παρεξηγείτε, επ ουδενί.
    Αφ ενός σας θεωρώ ρηξικέλευθο, αφ εταίρου το αναφέρω σοβαρά, διότι έμαθα να συλλογιέμαι ελεύθερα. Και ως γνωστόν, όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά…
    Έτσι δεν λένε;
    Τι λέτε λοιπόν;
    ΑΡΧΟΝΤΟΡΕΜΠΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι μου στροβιλίζει στο μυαλό η σκέψη να "πάρω" μια συνέντευξη σε καφενείο με απλούς πολίτες των οποίων το σκεπτικό, λόγω ανιδιοτέλειας ή και αφέλειας ενίοτε, είναι μια δεκαετία πιο "μπροστά" από το σκεπτικό (φυσικά όταν υπάρχει) των πατέρων του έθνους.... Επίσης ενδιαφέρον θα είχε μια τηλεφωνική παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή φίλου μου δεξιών αποκλίσεων αλλά με διευρυμένο αντιληπτικό πεδίο....Άρχοντα κατά τα άλλα...Σε ότι αφορά συγκρίσεις ενίοτε έχουν σημαντικά ευρήματα, σε κάποιες περιπτώσεις όμως αδικούν κατάφωρα και εξ αυτού του λόγου το αποφεύγω. Με ανησύχησε που ήσουν σιωπηλός...ως γνωστόν η διαφωνία προάγει τον διάλογο, η συμφωνία επιδρά ευεργετικά στο να περάσουμε στο προστάδιο ύπνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή